Önskesimmar i The sims 4

Eftersom väldigt många nu spelar i The sims 4 tänkte jag att det nog var dags att jag hakar på trenden, så här kommer det: Önska simmar till The sims 4 :3
 
Det fungerar ungefär som med The sims 3, men här under har ni informationen som jag skulle vilja ha av er när ni lämnar er kommentar :)
 
namn, kön och ålder
ambition, egenskaper och gångsstil
- beskrivning av ansiktsdrag/form, samt kroppstyp: här är det det börjar bli lite klurigt, men det ska nog gå ändå. Detta är byggstenarna till din sim, vilket betyder att om simmen ska bli som du vill ha den, behöver jag veta, så detaljerat som möjligt, hur din sim ser ut - har den breda/tjocka/smala/leende/putiga osv. läppar, smala/stora/korta/långa osv. ögon? Obsevera att detta endast är riktlinjer och att ni gärna får använda era egna ord för att beskriva diverse ansiktsdrag :)
klädstil: ge mig gärna någon riktning att sträva i :3
cc: vill du eller vill du inte att jag ska använda custom content på din sim? 
biografi: jag är en sucker för bakgrundshistorier, så har din sim en historia hade jag gärna hört den! ;)
 
 
 
Så enkelt är det! Bara att lämna en kommentar i detta inlägget baserat på denna informationen, det kan vara så detaljerat eller odetaljerat ni vill, men riktlinjer uppskattas alltid! Simmarna kommer sedan att laddas upp i mitt galleri under användarnamnet Kimiiehe :)
 
Det går fortfarande bra att önska en sim till The sims 3, det gör ni här!
1 simsstar:

skriven

Jag skulle gärna vilja önska en sim:)

Namn: Celia Stephens
Kön: Kvinna
Ålder: Ungdom
Ambition: Popularitet, vän av världen
Egenskaper: Utåtriktad, God och Självsäker
Gångstil: Den "käcka gångstilen"
Beskrivning: Hon är ganska smal, munnen är lite putig men har ändå ett fint leende. Ögonen är sådär ganska stora och varmt blå. Ansiktet är långt men lite brett också.
Klädstil: Massa färger! Och gärna pasteliga (stavning) färger. Du får gärna använda cc!
jag har inte direkt någon beskrivning men hon är en väldigt social tjej och älskar att träffa nya människor. Hon charmar många med sitt söta ansikte och super fina kläder.

PS: ge mig gärna ett svar om du har sett min komentar:) så vet jag.

Kommentera här: