Hej allihopa!

Det var ett tag sen jag var här, som vi nog alla vet... Vill ge kramar till alla er som fortsatt att titta in, och speciellt till er som frågat vart jag blivit av, trots att jag inte riktigt vet det själv! Nu har ju The sims 4 släppts, och jag hade självklart förhandsbokat det, dock tog installationen en evighet för mig och jag kunde inte spela förrän tidigast igår. 
 
Tycker det är så tråkigt med all negativitet till spelet, speciellt när jag själv faktiskt älskar det, det är ett helt nytt spel jämfört med The sims 3 och det är det jag tror så många fortfarande inte riktigt tycker om. Man vill ju självklart att varje ny version ska vara bättre än den förra, och i detta fallet så kan jag förstå att folk tycker det är sämre än tidigare, det är så mycket som tagits bort och förändrats, men det är ju så sjukt mycket som lagts till! 
 
(Hade knappt råd med lampor... >.<)
 
Jag blev så positivt inställd till spelet efter att ha fått se screenshots från andra simsspelare, bara titta på grafiken! Visst det ser väldigt animerat ut, men det är ett datorspel, det ska vara animerat! Det är det jag älskar med spelet i alla fall, och sen ska man väl inte snacka om hur det kommer se ut när moddar och cc börjar falla på plats, det finns liksom redan skins som ser så sjukt verklighetstrogna ut, och det släpptes för 2 (vissa fick det för 4) dagar sen! 
 
Vad kommer inte hända med lite expansioner, hallå! Om de bestämmer sig för att göra en version på Årstider kommer vi antagligen få poolerna och badkläderna där, om det gör en version på Leva livet måste vi nästan få småbarnen, det var ju så de gjorde i The sims 2 med universitetet, då fick vi ju helt plötsligt unga vuxna, eller hur? 
 
 
Jag är väldigt positivt överraskad över allt i detta spelet, och jag hoppas att alla som är villiga att ge det en chans, och att faktiskt se på det positivt, kan hålla med mig. Jag har spelat i cirka två timmar och jag älskar det! Färdighetspanelen är mycket roligare - att vara rolig är en färdighet, haha! - och känslorna är väldigt kul att spela med! Jag menar, de ville ta en kalldusch för de var så flörtiga! 
 
Sedan ska vi ju inte snacka om multitaskingen som äntligen - ÄNTLIGEN - dykt upp! De kan laga mat och snacka med varandra, de kan spela schack och snacka, stora grupper bildas ofta när de pratar för det är så sociala de är! Och de tuggar maten! Asballt! 
 
 
Jag kommer inte vara så aktiv här på ett tag till, tyvärr, kanske uppdaterar lite om jag spelar, men har ett annat projekt som jag vill ha klart tills jag fyller år, som är om ca 3 veckor, och jag vill lägga så mycket tid som möjligt på att göra klart det, eftersom det är något jag är väldigt, väldigt, investerad i! Puss på er!