Önskesimmar

OBS: kommer göra de från den gamla bloggen innan jag börjar på de som kommer in här, inlägget med de önskade finns här, men om du vill önska en sim ska du kommentera DETTA inlägget! Tack

Angående önskesimmar! De flesta vet vad en önskesim är, men för er som inte gör det, är det i korta drag en sim som önskas, med vissa speciella drag/personlighet/andra önskemål, skapas av den du önskat den av och sedan läggs upp så att du kan ladda ner den. Och nu har jag tänkt börja med dessa! Dock finns det vissa villkor och regler! 

1. När du lämnar en kommentar med dina önskemål måste du ange åldersgrupp, önskad kroppsform och muskulatur, samt hudfärg, kön och självklart namn.

2. Jag vill gärna veta vilken stil du vill ha på kläder och hår, om det är nåt speciellt plagg/frisyr som du vill ha får du gärna skicka med en länk om du har en, annars räcker en beskrivning :)

3. Vilken hårfärg och ögonfärg vill du ha på din sim? Några tatueringar på speciella ställen? Något speciellt anletsdrag som gör din sim unik? Några piercingar? Accessoarer?

4. Vilken undertyp är din sim; människa, älva, vampyr, varulv eller häxa? (Jag har inte ande/spöke då jag ej aktiverat dessa.)

5. Vilka egenskaper har din sim? Favoritmat, favoritfärg, favoritmusik?

6. Vilka expansionspaket har du?

7. Har du en bakgrundshistoria till din sim? Dela med dig av den, snälla, då är det lättare för mig att sätta ihop simmen. En bakgrundshistoria kan innehålla allt från föräldrasituation, kärleksliv, karriärsambitioner till planer, drömmar och förhoppningar!

8. Simmen må vara din i grunden, men i slutändan är det jag som skapat den och därför kommer den läggas upp under mitt namn. Det är alltså inte okej för varken dig eller någon annan att sprida simmen till andra sidor/portaler under ditt namn. Det är självklart okej att länka simmen, men då ska det nämnas att jag skapat den.  

 

Så, slutligen vill jag också säga att jag kommer använda dina önskemål som byggstenar och simmen kommer kanske inte bli exakt som du föreställt sig. Det är helt omöjligt för mig att läsa dina tankar och få en perfekt bild av det du vill ha, men jag kommer att göra mitt bästa! Saken är den att jag lägger ner ett flertal timmar på varje sim, och försöker få denna fulländad, därför kanske jag känner att om jag lägger till ett par fräknar eller ett födelsemärke skulle detta lyfta simmen till en annan nivå.

Om du i slutändan inte blir alls nöjd med simmen får du gärna lämna en kommentar med vad jag behöver rätta till så ska jag försöka göra det till bästa förmåga! 

 

Lämna en kommentar på detta inlägget om just din önskesim så ska jag skapa den så fort jag får tillfälle, dock är det inte säkert att alla simmarna blir gjorda i den ordning de blir önskade! Lämna gärna en länk till din blogg så jag kan lägga en länk till dig när jag lägger upp simmen! 

1 Hilda:

skriven

1.
Namn: Aimee Reece
Kön: Kvinna
Åldersgrupp: Ungdom
Önskad kroppsform och muskulatur: Ganska smal men med några kurvor.
Hudfärg: Ganska ljus hudfärg, nästan vit.

2.
Kläder: Mycket färg och mönser, men inte överdrivet, och helst somriga kläder men det är valfritt.
Hår: Långt hår, helst i en fläta.

3.
Hårfärg: Ljusrosa.
Ögonfärg: Grå.
Tatueringar: Två tatueringar, en i nacken och en ganska högt upp på armen.
Speciella ansiktsdrag: Ganska stora läppar och ett födelsemärke på ena kinden (spelar ingen roll vilken sida).
Piercingar: Inga förutom två i öronen om det räknas.
Accessoarer: Stora, runda guldiga öronhängen och flera armband.

4.
Undertyp: Människa.

5.
Egenskaper: Vänlig, karismatisk, virtuos, snackare och flörtig.
Favoritmat, favoritfärg och favoritmusik spelar inte så stor roll, men om du inte vill bestämma själv:
Färg: Mörkblå.
Musik: Klassisk
Mat: Hamburgare

6.
Expanionspaket/prylpaket:
Husdjur, drömjobb, årstider, övernaturligt, lyx och design, stadsliv, leva livet, i rampljuset, destinations världen, kvällsnöjen.

7.
Aimees föräldrar blev mördade när hon var väldigt liten, och Aimee flyttade till Bridgeport där ingen visste om det för att slippa alla medlidsamma blickar.
Aimee vill bli skådespelare.

2 Mia:

skriven

1.
Namn: Dana Hilton
Kön: Kvinna
Åldersgrupp: Ungdom
Önskad kroppsform och muskulatur: Smal, men inte som en supermodell, och nästan inga muskler.
Hudfärg: Ganska blek

2.
Kläder: Ganska feminin stil med midjekjola och blus, men inte för gulligt.
Hår: Medellångt och rakt.

3.
Hårfärg: Kastanjebrun.
Ögonfärg: Blågrön.
Tatueringar:En tatuering av fåglar på bröstet.
Speciella ansiktsdrag: Fylliga läppar, rak näsa och markerade kindben.
Piercingar: Inga.
Accessoarer: Välj du vad som passar :)

4.
Undertyp: Människa.

5.
Egenskaper: Hydrofob, klumpig, gröna fingrar, god och karismatisk.
Favoriter: Pop, Fish and chips och vit.

6.
Expanionspaket/prylpaket: Kvällsnöjen, Årstider, Universitetsliv och Semesterparadis.

7.
Danas mamma var med om en båtolycka och dog när Dana var tolv, och sen dess har hon avskytt vatten. Mest av allt gillar hon att vara ute och pyssla om sin trädgård och att umgås med andra. Hon har precis flyttat till Sunset Valley och hennes dröm är att bli en mästerkock, hon hoppas att hon en dag ska nå dit.

3 Hejsan :):

skriven

1. Gina Verco, lite åt det kurviga hållet, gyllenbrun, tjej, undom

2. Gina har ganska ledig stil, lite hipster. Mycket smycke och gärna någon fin klocka :D

3. Vågigt röd/brunt hår. Kanske ombre ;) Grågröna livliga ögon. Runt fem tatueringar kanske, spelar dock inga roll vart eller vilka
Hyfsat stora ögon och näsa. Bredare läppar. Skarpare ansiktsdrag. Kanske piercing i näsan

4. Människa

5. Välj du ;)

6. Övernaturligt, sims 3, årstider, husdjur, lyx och design, disel, statsliv, drömjobb, destination världen, leva livet, sovrum och badrum, semesterparadis och universitetliv

7. Gina är en ganska spontan tjej som älskar att ha kul. Hon kan dock bli väldigt arg lätt och står upp för sig själv och är väldigt ärlig. Hon hade en lycklig och bullrig uppväxt i storstaden Bridgeport. Dock så lämnade hennes biiologiska pappa henne, sin mamma och sins syskon under hennes första år. Även om hon tycker mycket om sina styvpappa vill hon en gång för alla hitta sin riktiga pappa. Annars skulle hon vilja bli lärare eller läkare. :D


4 Kicki:

skriven

1; Chanel Roberts, Ganska kort och kurvig, Ungdom, hon ska vara ganska brun eftersom hon har rötter i spanien, Hon ska vara tjej.

2; Chanel ska ha ganska cool stil, keps, shorts, något coolt linne kanske?
Kör så fantasin flödar! Hon ska ha ganska modern stil, hon är ju trots allt en modefantast!

3; Hon ska ha brunt eller svart hår, bruna ögon helst linser, en tatuering över hela armen, hennes ansikte ska vara ganska runt ochha mjuka drag, hennes näsa ska vara ganska mjuk inte spetsig, hennes ögon ska vara bruna och stora, hennes läppar ska vara fylliga och rosa.
Hon ska ha lite smink, rosa läppstift ögonskugga mm.
Kanske en ring i näsan, eller en annan piercing.

4; Människa.

5; Det som passar henne!

6; Övernaturligt, 70-80-90 tal, katy perry sötsaker, destination världen , kvällsnöjen.

7; Chanel har precis startat ett modeföretag i Bridgeport för sin pappas förmögenhet.
Hon måste klara sig själv i den stora staden.
Hon är en bra designer och chef.
Men bra räcker inte till, hon måste övertyga sin far att hon kan klara detta!
Hur kommer det att gå?

5 loloba:

skriven

1 anna sunderman,long och kurvig,ungdom,murkhyad,det är en tjej
2 hon ska ha en somrig stil med mycket vitt och hon ska ha dreads
3 svart hår bruna ögon inga tattueringar eller assesoarer
4 mäniska
5 favorit ferg vit favorit mat voflor favorit musik strandparty egenskaper älskar att simma,tursam,älskar naturen,atletisk,gröna fingrar
6 övernaturligt,semesterparadis,in i framtiden,stadsliv,utomhus lyx
7 när anna var liten blev hon retad av alla, hon vågade inte sägatill fröken. men när hon blev större så årkade hon inte längre att bli retad och hon hade burgat säga till fröken. när hon blev ennu större så vogade hon sägatill själv och hon burgade få vänner och ennu fler vänner. Och nu har hon öppnat ett hotell.

Kommentera här: