Let's Play The sims 4: Disney Legacy part 1

Jag har bestämt mig för att rikta in min första Let's Play på The sims 4 istället, eftersom mitt TS3 laggar så mycket, och det är inte världens roligaste att titta på :) Med Viola som inspirationskälla har jag bestämt mig för att testa på Disney Legacy Challangen, som ni kan hitta komplett information om här. Första generationen är i alla fall Snövit och målen för henne är:

Generation 1: Snow White "I'm wishing for the one I love to find me today"
Founders have humble beginnings, so what's better than Snow White? To start, create Snow White. Storytellers may create her as a teenager and make her evil stepmother, but this is not a requirement. When Snow White becomes a young adult, this story begins.
- Must be female
- Must have 7 children (dwarfs)
- Each child must have one bad trait (e.g Gloomy)
- Each child must have the same baby daddy
- Each child must complete their Aspiration and/or get an A in school
- Snow may never answer the door to strangers or talk to elderly women

Min video är på engelska så vet du det innan du börjar titta! Hoppas ni tycker om den! :3

 

 
VARNING: Ljudet i spelet är tyvärr väldigt högt, vilket gör att ljudkvaliten inte är den bästa! Det blir bättre i de kommande videorna, men i denna så är det tyvärr inget jag kan göra åt saken :(

Önskesimmar i The sims 4

Eftersom väldigt många nu spelar i The sims 4 tänkte jag att det nog var dags att jag hakar på trenden, så här kommer det: Önska simmar till The sims 4 :3
 
Det fungerar ungefär som med The sims 3, men här under har ni informationen som jag skulle vilja ha av er när ni lämnar er kommentar :)
 
namn, kön och ålder
ambition, egenskaper och gångsstil
- beskrivning av ansiktsdrag/form, samt kroppstyp: här är det det börjar bli lite klurigt, men det ska nog gå ändå. Detta är byggstenarna till din sim, vilket betyder att om simmen ska bli som du vill ha den, behöver jag veta, så detaljerat som möjligt, hur din sim ser ut - har den breda/tjocka/smala/leende/putiga osv. läppar, smala/stora/korta/långa osv. ögon? Obsevera att detta endast är riktlinjer och att ni gärna får använda era egna ord för att beskriva diverse ansiktsdrag :)
klädstil: ge mig gärna någon riktning att sträva i :3
cc: vill du eller vill du inte att jag ska använda custom content på din sim? 
biografi: jag är en sucker för bakgrundshistorier, så har din sim en historia hade jag gärna hört den! ;)
 
 
 
Så enkelt är det! Bara att lämna en kommentar i detta inlägget baserat på denna informationen, det kan vara så detaljerat eller odetaljerat ni vill, men riktlinjer uppskattas alltid! Simmarna kommer sedan att laddas upp i mitt galleri under användarnamnet Kimiiehe :)
 
Det går fortfarande bra att önska en sim till The sims 3, det gör ni här!

Ny bloggdesign!

Vad tycker ni? Jag är lite lätt irriterad på att upplösningen i headern blev så dålig, men jag kommer nog fixa det vid ett senare tillfälle!
 Tyckte det rosa blev rätt gulligt ändå, och det är väldigt många bloggar som redan använder sig av svart och vita teman, så tänkte att jag skulle sticka ut lite med färgen haha ;)
 
Denna damen döpte jag till Rowan, vad tycker ni om henne? Planerar ju lite lookbooks, så vi kanske ser mer av henne vid andra tillfällen :D