Let's put a lable on this!

Som vi alla nog märkt suger min uppdatering! No shit... Men det finns en väldigt enkel anledning till detta! *drumroll pleaaazzz* 
 
JAG TAR STUDENTEN OM 19 DAGAR!!! AHAHHHHH, I KNOW, DÖR!
 

Så, vad händer nu då? Jo, jag blir snart vuxen (FML!!!) och jag måste skaffa mig ett liv. Jag kommer inte sluta med sims och jag kommer inte sluta att blogga, men jag kommer att ta en paus. Jag måste lista ut om jag ska plugga till hösten, eller om jag ska ta ett år och jobba som ett svin, eller om jag ska resa en massa. Många svåra beslut nu, speciellt när det är dessa besluten som kommer att bestämma vilken riktning hela mitt liv tar... 
 
Jag ska skicka ut Bullen's paket i veckan, men det kommer att vara det sista jag ska göra med denna bloggen just nu, dock funderar jag på att skaffa en personlig blogg, där de som vill kan följa mig i mina beslut, min sommar och min kommande resa till London! Viola skrev på sin blogg om att hon funderade på att göra Let's play-videos, och det är något jag hade kunnat tänka mig att göra också, om det är något ni skulle vilja se? I så fall startar jag en ny challange och ni får följa med i vad som händer i denna, sound good?
 
I alla fall! Jag kommer att ta en paus från bloggen, jag har ingen aning om hur länge denna kommer att pågå, då jag inte har någon aning om vad som händer i mitt liv (jag är så förvirrad -.-) men jag kommer att försöka komma tillbaka i alla fall till hösten, dock kan jag inte lova något! 
 
Puss på er allihop, tack så mycket för att ni är så underbara! Love yous! <3
 
 

Vinnaren av utlottningen är...

... BULLEN! 
 

Grattis till dig! Fick in en hel del bidrag till slut, men eftersom utlottningen är så gammal och jag inte vet om alla läser min blogg längre - min uppdatering har ändå sugit, så det är inte så konstigt, haha! - så du har tills på måndag på dig att skicka ditt namn, adress, postnummer och postort till mig (kimnb@live.se), så att jag kan skicka dina simpoints! Föredrar att skicka hela paketet då ni ska kunna lita på att det är oöppnat och att koden är oanvänd! :)
 
Tack till alla som deltagit, det är kul att se att det kan dra så mycket intresse ändå! :D
 
Deltagare:
Lilly
Bullen
Mia
Violassims
Rebecka
Cherrys sims
Agnes
Simmarsmulan
Amanda
Vilda
Simsdreams
Fanny
Linnea
Ella
Citrin
Emma
Louise
Ingeborg
Ellie
 
 

En gång för länge sen...

... startade jag en utlottning! Jag tänkte avöra den imorgon, för att ge de som inte deltagit en chans att göra detta.
 
Just nu har jag 11 deltagare, och priset är 500 simpoints, men har dock valt att ändra lite i detta! Istället för att ni ska begränsas av ett antal simpoints vill jag att vinnaren mejlar mig sin adress och så skickar jag ett paket med 1000 simpoints till dig, då jag inte öppnat ett av mina set och inte har några direkta planer på att göra det heller! 
 
Så, med ett nytt, högre pris, är det upp till dig som inte anmält dig att göra det fram tills 14.00 imorgon - alla anmälningar som kommer efter det kommer inte registreras. Det du behöver göra är helt enkelt att kommentera detta inlägget och så är du med, superenkelt! Vinnaren kommer presenteras imorgon, vet ej vilken tid, men efter 14.00 i alla fall, och om det är ditt namn som står här är det bara att skicka iväg ett mejl till min kontaktmejl: kimnb@live.se med ditt namn och adress, postnummer osv inkluderat, men det tror jag ni fattar! Så ska jag skicka iväg ett paket på 1000 simpoints till dig - dessa kommer skickas i nästa vecka, kan ej ge ett exakt datum i nuläget!
 
Du kan se om du redan deltagit här!
 
Lycka till! :D
 
 
Tror de som det intresserat har sett att jag dragit mig ur Fredrikas simtävling. Om ni undrar varför så är det för att det idag är 4 veckor kvar tills jag tar studenten och jag har väldigt mycket i skolan, med jobb osv, att klura ut inom två veckor, vilket är väldigt psykiskt påfrestande för mig, tyvärr. Jag hade ingen motivation eller ork att hålla mig kvar i Fredrikas tävling, och jag tänker inte låta någon som vill delta åka ut när jag inte planerar att skicka in några fler bilder, det är inte rätt!