Hej allihopa!

Det var ett tag sen jag var här, som vi nog alla vet... Vill ge kramar till alla er som fortsatt att titta in, och speciellt till er som frågat vart jag blivit av, trots att jag inte riktigt vet det själv! Nu har ju The sims 4 släppts, och jag hade självklart förhandsbokat det, dock tog installationen en evighet för mig och jag kunde inte spela förrän tidigast igår. 
 
Tycker det är så tråkigt med all negativitet till spelet, speciellt när jag själv faktiskt älskar det, det är ett helt nytt spel jämfört med The sims 3 och det är det jag tror så många fortfarande inte riktigt tycker om. Man vill ju självklart att varje ny version ska vara bättre än den förra, och i detta fallet så kan jag förstå att folk tycker det är sämre än tidigare, det är så mycket som tagits bort och förändrats, men det är ju så sjukt mycket som lagts till! 
 
(Hade knappt råd med lampor... >.<)
 
Jag blev så positivt inställd till spelet efter att ha fått se screenshots från andra simsspelare, bara titta på grafiken! Visst det ser väldigt animerat ut, men det är ett datorspel, det ska vara animerat! Det är det jag älskar med spelet i alla fall, och sen ska man väl inte snacka om hur det kommer se ut när moddar och cc börjar falla på plats, det finns liksom redan skins som ser så sjukt verklighetstrogna ut, och det släpptes för 2 (vissa fick det för 4) dagar sen! 
 
Vad kommer inte hända med lite expansioner, hallå! Om de bestämmer sig för att göra en version på Årstider kommer vi antagligen få poolerna och badkläderna där, om det gör en version på Leva livet måste vi nästan få småbarnen, det var ju så de gjorde i The sims 2 med universitetet, då fick vi ju helt plötsligt unga vuxna, eller hur? 
 
 
Jag är väldigt positivt överraskad över allt i detta spelet, och jag hoppas att alla som är villiga att ge det en chans, och att faktiskt se på det positivt, kan hålla med mig. Jag har spelat i cirka två timmar och jag älskar det! Färdighetspanelen är mycket roligare - att vara rolig är en färdighet, haha! - och känslorna är väldigt kul att spela med! Jag menar, de ville ta en kalldusch för de var så flörtiga! 
 
Sedan ska vi ju inte snacka om multitaskingen som äntligen - ÄNTLIGEN - dykt upp! De kan laga mat och snacka med varandra, de kan spela schack och snacka, stora grupper bildas ofta när de pratar för det är så sociala de är! Och de tuggar maten! Asballt! 
 
 
Jag kommer inte vara så aktiv här på ett tag till, tyvärr, kanske uppdaterar lite om jag spelar, men har ett annat projekt som jag vill ha klart tills jag fyller år, som är om ca 3 veckor, och jag vill lägga så mycket tid som möjligt på att göra klart det, eftersom det är något jag är väldigt, väldigt, investerad i! Puss på er! 
1 Erika Grape (simsamlaren):

skriven

Jag känner verkligen igen mig i det du skrev om att det är ett helt nytt spel istället för en förbättring av trean. Jag har inte spelat fyran men det är precis så jag känner. Jag är väldigt negativt inställd på grund av det och känner mig inte sugen på att köpa det. Eftersom att det är "Ett helt annat spel" så känns det inte direkt som sims. Men det är ju bara vad jag känner.

Svar: Jo, men jag förstår precis, det finns ju samma grundtanke och princip, men det har blivit något helt annat någonstans på vägen, så det är svårt att vara positivt när man förväntat sig en sak och får en annan! Jag har all respekt för att man känner så, jag tyckte också det från början så jag förstår det! Man får ju välja själv om man vill välja att börja om från noll helt enkelt eller om man föredrar det som redan finns! :)
Kimmie B

2 Cherry:

skriven

Åh vad kul att du kikat in och uppdaterat om läget :) har saknat dig massor och hoppas att du hittar tiden så småningom.

Svar: Naw, tack sötnos, kul att höra att man är saknad ibland! Går allt som jag vill (vilket inte händer så ofta hahaha) så kommer jag uppdatera i mån av tid! Något inlägg här och där ska jag nog få till! :)
Kimmie B

3 Lilly:

skriven

Jag tror det skulle vara lite mindre kritik om det inte var så att EA games lägger ner allt som har med Sims 3 (store, patches, support) att göra i och med att 4:an kommer ut. Det gör ju att 4:an faktiskt SKA ses som en fortsättning av spelserien, inte som "ett helt nytt spel". Jag tycker LazyGameReviews på YouTube satte ord på mina tankar kring 4:an, han sa typ att visst är 4:an helt okej och kul, men samtidigt är det SÅ mycket som tagits bort från tidigare Sims att det liksom inte går att inte känna sig lite besviken. Att ge oss friheten med open world för att sedan gå tillbaks till laddningsskärm är en STOR grej och folk kommer ha åsikter. :) Jag var ganska okej med laddningsskärmar tills jag såg att bara man ska till närmsta granne så dyker laddningsskärm upp! Det var bara too much. För mig...

Själv avstår jag från spelet. Just nu alltså. :) Kommer det expansions som motsvarar Årstider och Leva Livet, då kommer jag nog köpa det. Jaja bara lite tankar. Hoppas din blogg kommer igång igen, den är super!

Svar: Men du har helt rätt i det du skriver, menade inte riktigt att det är ett HELT nytt spel, men att det är ett nytt spel ifrån The sims 3 och The sims 2 och The sims, om du förstår? De har ju alla varit sin egen generation och om jag inte missminner mig så gjorde de precis såhär när de lanserade The sims 3 också, tog ner sidan för The sims 2 då, jag tror inte att jag kom in på den igen efter det i alla fall! Det jag tycker om och gillar att poängtera är att det finns så många möjligheter och om man är intresserad av det ska man gå in med ett öppet sinne, försöka se det positiva och jag tror att EA kommer att lyssna till den kritik de får in om spelet och göra det de kan för att gå alla till mötes. Sedan tror jag att deras fokus var väldigt mycket bredare när det kom till TS3 och att det är därför de hade så mycket problem med buggar och crashar osv, och det är min förhoppning (bara för att jag skriver detta kommer det gå åt helvete -.-) att med deras smalare fokus kommer det bli mindre problem!

Du ska inte köpa spelet om du inte vill ha det, respekterar alla som gör så, då jag verkligen förstår varför man väljer att göra det. Var själv väldigt negativ till en början, men med tiden, och lite positiv anda från Fredrika på Spacesims, har jag fått en annan inställning!

Tack så mycket, hjärtat, jag vill komma igång, men av någon anledning är spelet inte lika intressant just nu när jag har all tid i världen att spela ;) Kram på dig!
Kimmie B

4 Linnea :

skriven

Jag blir så glad av att se någon med positiv åsikt och inte bara stirrar sig blind på det som inte finns, utan ser det som spelet faktiskt har!
Blir sugen på att skaffa det, men då måste jag även skaffa mig en ny dator -.-

Svar: Tack! Så jag kände också, det är inte så kul att höra samma saker hela tiden, och jag har en positiv inställning så tänkte jag skulle dela med mig av den!
Usch, dyrt! :/
Kimmie B

5 Felicia:

skriven

Gillar 4:an men som sagt inte någon förbättring utan helt nytt spel. Älskar när de lagar mat i 4:an! De ser ju för roliga ut xP

6 CHAOS:

skriven

Vad roligt att se någon som är lite positivt inställd för The Sims 4! Jag har ännu inte skaffat mig det men har planer på att göra det. Har såklart mina funderingar, eftersom jag har stött på vissa besvikelser när jag läst om spelet. Men trots detta så är jag fortfarande peppad för att få testa det! :D

Kommentera här: