Juli

Hejsan hoppsan allihop! :D
 
Ni som är observanta har nog märkt att jag fått hjälp med en ny design! Denna nya, somrigare designen har jag att tacka Ebba för, som även gjort Stephanies design, så tack igen Ebba :D 
 
Det är egentligen inte så många stora förändringar, annat än själva utseendet och dropdown-menyn. Men det jag vill påpeka är de två rutorna med länkar i högerkanten. Den översta är simsbloggar som jag läser och även rekommenderar, samt några som jag gjort länkbyten med - vill du bli länkad är det bara att be om ett länkbyte, så länkar vi varandra! :) 
 
Den undre rutan är mina egna länkar; min simblr - som är min tumblr om sims - mitt konto på thesims3.com, som jag har fått ändra på grund av att min gamla mejl blev hackad, så vill ni bli min vän där är det bara att skicka en förfrågan, delar med mig lite medan jag spelar, samt kommer du åt alla simmar jag laddar upp innan de kommer upp på bloggen. :) Den sista länken är till för er som vill se vad jag hittar för snyggt till spelet, alltså en tumblr sida med nedladdningstips, snabbt och enkelt och också här hittar ni dem innan jag lägger upp dem på bloggen, alltid ett plus ;)
 
Simmarna i den nya designen är de jag planerat att spela och uppdatera med i framtiden, ni kanske känner igen Kiera? 
 
 
Detta är grundaren i min 100BC, som jag har väldigt mycket att uppdatera er om - ni har fått se de första två barnen, men jag kan ju säga att jag har ett x antal fler än dem nu, shit pommes D: - och ni kommer att få se mer om henne inom det närmaste :3
 
 
Poppy är en ny sim, som jag har som grundare i en ny PGC, tyvärr blev jag äckligt uttråkad på min gamla och har därför valt att göra en ny - spelar inte så mycket med denna, men hon dyker nog upp lite då och då. Poppy har, som ni kan se, cerist hår och ögon och henne spelar jag med i Isla Paradiso :)
 
 
Stella är grundaren i min Career challange, och är min nya favoritsim! Skojar inte när jag säger att jag letat efter detta håret i flera månader innan jag hittade det, jesus, det var hemskt D: Denna challange kan ni läsa mer om på Fredrikas blogg, där hon översatt den. Stella är min adventure sim i alla fall, och vi kämpar på med att bygga hus, resa och tjäna pengar i Aurora Skies :)
 
Jag har lite idéer på vad jag tänkt göra med bloggen framöver, men jag skulle ändå vilja att ni säger vad ni vill läsa om, så att jag kan göra något kul för oss allihop! Funderar på en kategori som heter bloggtipset - vet inte om jag ska göra det varannan vecka eller en gång i månaden bara - där jag tipsar om en simsblogg som jag tycker om att läsa och vill sprida, låter detta intressant? 
 
Serien jag planerade att göra kan jag säga redan nu att den inte kommer att bli av, men jag tänkte ta mig tid att fota alla simmarna som kommit in och lägga upp bilder på era simmar här, samt länkar till era bloggar om ni har någon, så att alla kan se dem :) Tvillingarna kommer även att komma upp för nedladdning, låter det ok? :3
 
 
Vet ni vad? Ni får länkarna redan nu, som tack för att ni läst igenom detta! ;)
 
 
Vanessa kan ni ladda ner här: exchange (funkar ej just nu) | mediafire
 
 
Tara kan ni ladda ner här: exchange (funkar ej just nu) | mediafire
 
Hoppas ni haft en underbar sommar allihopa! <3